martes, 24 de abril de 2007

Imatges... més que mil paraules?

Imatges de Setembre, Octubre i Novembre 2006 a Corea











Festival d'Anseong, vestit com a autèntic guerrer de la dinastia Joseon de Corea.

Llàstima que la noia després d'ensenyar-li el poder de l'espasa digué que ella només podia seguir ordres de protocol... havia de continuar fent-se fotos...








Estadi de Suwon
Aquest és l'estadi on España va perdre contra Corea del Sud en aquell "maleït" dia per molts españols dels quarts de final del mundial de Corea i Japó... se'm veu la cara de tristesa?????



Estrangers fent país coreà
Festival a la Universitat de Pyeongtaek on els que venim de fora varem fer un show promocionant i afalagant molts aspectes de la cultura coreana... val a dir que teniem un sopar pagat i barra lliure al finalitzar...
Visca el Kimchi, el Kimbab, el Hangul, Soraksan, Jeju-Do, Seoul i..... el SOJU!!!

Pyeongtaek University ( i un petó ben gran a la Dasha, gran amiga rusa de Vladivostok que ha estudiat amb mi aquí)


SOJU (소주) is an alcoholic beverage with origins in korea. The main ingredient is rice, almost always in combination with other ingredients such as wheat, barley, sweet potato, or tapioca (called dangmil in Korean). Soju is clear in color and typically varies in alcohol content from about 20% to about 45% alcohol by volume (ABV), with 20% ABV being most common. Its taste is comparable to vodka, though it is often slightly sweeter due to the addition of sugar in the manufacturing process.
(Si algú té algun dubte en la definició ho resumeixo: Soju és borratxera assegurada.... i ressaca també...)







INSADONG (barri de Seoul)
Aquestes són 3 imatges d'un dels barris més característics de la ciutat, on tot passejant, mirant i comprant souvenirs, visitant galeries d'art i parant a teteries precioses pots gaudir del folklore més típic i autèntic del país coreà

















Amics a Corea
Dues imatges de les moltes que hi ha hagut.
La de l'esquerra és dins el museu de la guerra de Seoul (que tot i evidentment no ser un tema de gust val la pena visitar per la inmensitat d'objectes que hi ha i la quantitat d'informació històrica que s'hi explica)
El pilot de la foto és en Josep (campió entre altres coses d'agafar al vol cacauets després d'unes quantes cerveses... ha estat genial aquest temps compartit a Corea)


Aquesta foto de la dreta és en un dels jardins d'un palau de Corea
d'esquerra a dreta i de baix a dalt:
Yongin (coreà, informàtic i bon bevedor de Soju), Park Songuk (coreà, gran amic ja conegut a Barcelona, novio de la nereida i malauradament ara al puto servei militar obligat per a tots els nois coreans durant 2 anys), Nereida (amiga, no yocha chingu, però amiga molt especial després d'haver compartit aquest any junts a Corea), Assun (companya de la UAB tb), Jo (Guillem, en coreà no l'escric, en xinès 韩威龙), Tanya (rusa de Vladivostok, gran amiga i estudiant junts a Pyeongtaek), Josep (t'he dedicat un espai a part, jaja), Huiling (xina, de Sheyang i tot un encant des del meu punt de vista, per cert una pianista de cullons i el juny anirà a espanya.....), Seri (coreana de Seoul, molt amiga, gran amfitriona i ja té la beca per passar a Barcelona tot l'any que ve estudiant) i Dasha (com ja he dit rusa de Vladivostok, molt bona amiga, boja com una cabra i..)

3 comentarios:

Ricard dijo...

Que fas crac?!!?

Felicitats per haver-te animat a escriure un bloc, a veure si aixi et podem seguir una mica mes la pista!

Ja veig que aixo de Corea et prova, a veure si la Xina tambe!

Jo la setmana q ve ja torno cap als PPCC, que el dia 5 hi ha mani a valencia. Pero estic pensant en tornar a Beijing de cares a la tardor, ja es veura!

Apa, cuida't molt i estem en contacte! Una abracada!

PD. et poso un link al meu blog oks?

Cristina Portolés Ocampo dijo...

¡Guillem!

¡Vaya sorpresa! He flipado al encontrar un comentario tuyo en el blog de Alaitz. Y más todavía al ver que tenías un blog. Así que dedícate a mantenerlo al día, porque yo me dedicaré a disfrutar de tus experiencias chino-coreanas, o lo que sea.

Un besico, la de Sangwangsimni :P

Cristina Portolés Ocampo dijo...

Guillem...

Ya siento contrariarte para informarte de que España no perdió contra Corea en el estadio de Suwon, sino que allí empató contra Irlanda. Así que´tendrás que hacer una nueva visita y reprimir tu tristeza en Gwangju, que es donde nos decalificaron. :P