sábado, 10 de enero de 2009

ELS REIS MAGS D'OCCIDENT


Aquest Nadal hem trencat els esquemes tradicionals. Els reis mags, en comptes de sortir del “proper” Orient, ho han fet del llunyà Occident. Varen decidir que ja n’hi havia prou d’enganyar als nens dient-los que els reis son asiàtics. Els reis mags a Europa son europeus, i punt. Lo únic que són asiàtics son els regals, ja que tots es fabriquen a Xina. Per tan aquest any els 2 reis mags (el 3er es va quedar a casa perquè li varen deixar una casa a disposició per fer-hi totes les festes que li vinguessin de gust) varen decidir venir directament a la fàbrica del món a comprar els regals. Així s’estalviaven les cues dels mentiders del Corte Inglés. A Orient, a Beijing, els esperava un Nadal que recordaran contents cada any següent quan, al muntar el pessebre, posin els reis caminant cap a Xina.
He tingut un Nadal fantàstic. Aquí unes quantes fotos dels Reis Mags:


Palau Estiu


En rickshaw


Al llac de Houhai


A la Gran Muralla


Al Ritan Gongyuan (Parc del Sol)




Als restaurants


A la plaça Tiananmen

3 comentarios:

Anónimo dijo...

Els 2 Reis Mags d'Occident van passar una experiència preciosa a Beijing,per recordar sempre efectivament!!!! i tot gràcies a en Guillem que els va oferir una ben entranyable acollida, els va conduir per molts racons de la capital xinesa i van poder gaudir d'un guia de luxe, de parla catalana i xinesa. Orient i Occident cada dia estan més a prop. Una forta abraçada Guillem!!

Els 2 Reis d'Occident

Anónimo dijo...

Jo crec Guillem, que aquest Nadal ha sigut un dels mes feliços dels teus pares.... o aixó es el que jo penso cada vegada que escolto al Rei Mag explicant las seves experiencies a Beijin... Una abraçada.
Una Reina catalana

Silvia dijo...

Guilleeeem! t'he vist pel Callejeros.. que guapoo :) !!
m'agrada molt més aket tallat de cabells, eh ;)

jeje! un petooo guapuuu!
P.D: et trebem a faltar per esclanyà,... molt!!