martes, 16 de septiembre de 2008

DIADA NACIONAL DE CATALUNYA A BEIJING

El dijous 11 de setembre el Casal Català de Beijing, actualment format per en Joan Ramón Armadas àlies “JR” i natural de Sant Cugat, en Xavi Roch de Barcelona i jo mateix, varem organitzar la festa de la Diada Nacional de Catalunya a la capital de Xina.

Un vespre amb lluna blanca, una terrasseta davant d’un dels llacs més bonics de la ciutat (Houhai) i un gibrell ple i ple de sangria van ser els ingredients bàsics de la festa. La resta ho va fer possible la magnifica comunitat catalana de Beijing que, portant amics i parelles, van aconseguir que ens reuníssim més de 70 persones per cantar ben fort Els Segadors.

A ritmes dels Pets, Lax’n, Serrat, Sopa de Cabra, Sau, Brams, la Trinca i un etcètera interminable de grups i cançons catalanes aconseguirem fer, de la recent ciutat olímpica del món, una festa catalana fantàsticament brillant.

Moltes gràcies a tots els assistents i VISCA CATALUNYA!!!

1 comentario:

Anónimo dijo...

Bones! Jo sóc també de Sant Cugat del Vallès. Vaig ariibar a Beijing fa 1setmana i m'hi estaré un any. Estic treballant a l'hotel Doubletree by hilton. La veritat es que no coneixo a ningú i m'ha fet ilusió trobar aquest casal de catalans aquí.
Bé si més endavant teniu pensat fer alguna altra activitat i m'hi pogués apuntar estaría molt bé!
Em dic Olga Monje i tinc 23 anys.
El meu mail és olgasfx@hotmail.com.
Apa fins aviat